EN/AL

Dr. Anila Nanaj

DR

Biografia

E diplomuar në Universitetin e Tiranes ,Fakulteti Ekonomik , dega Ekonomiks, ka vijuar më tej studimet Master Niveli i II-të në UT , Fakulteti Ekonomik dhe Universitet Bamberg ,Gjermani për “Studime Ekonomike Evropiane “ Pas një pune këmbëngulëse dhe të përkushtuar fiton gradën, Doktore e Shkencave në Ekonomiks. Gradë e mbrojtur me temë të studimit doktoral ; «Faktorët përcaktues të varfërisë në nivel familje. Rasti i Shqipërisë” . Zj Nanaj(Bani), për vite me radhë ka qenë e fokusuar në studime të thelluara lidhur me matjen e varfërisë në vendet në zhvillim, si dhe rreziqet në menaxhimin e saj nëpërmjet politikave sociale. Punimet e saj e venë theksin në domosdoshmërinë e kalimit nga matja një dimensionale e varfërisë , drejt asaj shumë dimensionale. Në jetën profesionale të saj ka dhënë kontribut të vlefshëm në arsimit profesional , si eksperte dhe drejtuese ndër vite. Nga viti 2001 ka qënë pjesë e grupeve të ekspertëve për reformimin dhe pasurimin e ofertës mësimore në arsimin profesional me mbështetjen dhe në bashkëpinim me GTZ , British Counicil dhe Swiss Contact . Është autore dhe bashkëautore e shumë titujve të librave si :Ekonomia 12, Ekonomia e thelluar , Njohuria tregtare, gjithashtu kontribut të vlefshëm jep si autore e librave për mësuesit e Ekonomisë nga viti 2012 e në vazhdim .

Edukimi

  • ,

Aftësitë

0%

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

WeCreativez WhatsApp Support
Qëndra jonë e shërbimit do tju përgjigjet në cdo moment, mjafton të na shkruani

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.