EN/AL

Procesi mësimor do të shtyhet deri në datë 📆 3 Prill 2020

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

🗣🔊⚠
Procesi mësimor do të shtyhet deri në datë 📆 3 Prill 2020

Në këto kushte Kolegji Universitar i Biznesit do të jetë në dispozicionin tuaj për t’ju ofruar leksione online nëpërmjet portalit në www.kub.edu.al
Për çdo pyetje apo informacion mos hezitoni të na kontaktoni📲📩

Le të shpresojmë që gjithçka do të shkoj mirë.

Kujdesuni për veten!

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.