Praktika profesionale në Copier & Computer Center


Jetojmë në një botë të dixhitalizuar, ku kompjuterat💻🖥 po marrin çdo ditë e më tepër një rol të rëndësishëm në jetën dhe punën tonë! 
Ndaj, orientoni profesionin tuaj të së ardhmes drejt kësaj fushe të rëndësishme.🔍🖲
Niveli i aftësive tuaja nuk varet vetëm nga nota mesatare!
📣
Në Kolegjin e Studimeve të Larta Profesionale në KUB ju merrni një profesion i cili ju sjellë sukses të garantuar në tregun e punës.📚🔝
🔍
#kub #kolegjistudimevetelartaprofesionale
#kolegjiuniversitaribiznesit #studimeprofesionale#tekniksistemeshkompjuterike #computer #lfl #fff #computerscience#kompjuter #studionnekub #tirana #arsimiprofesional #followus

61139629_2402561019988352_7854976704521961472_n61235530_2402561453321642_3002474549867446272_n

Share This: