EN/AL

Përfaqësuesit e KUB ishin prezent në prezantimin e platformës “Expert Lane”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Përfaqësuesit e KUB ishin prezent në prezantimin e platformës “Expert Lane” të AIMS Albania në bashkëpunim me RISIAlbania
.
.
#kolegjiuniversitaribiznesit #kub #bashkëpunime #studime #karrierë #profesion #bachelor #master #studimeprofesionale #followus @ Tirana, Albania

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

WeCreativez WhatsApp Support
Qëndra jonë e shërbimit do tju përgjigjet në cdo moment, mjafton të na shkruani

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.