Mundësi për internship në fushën e Burimeve Njerëzore!


Partnerët tanë Italian Network shpk ofrojnë mundësi internshipi në fushën e burimeve njerëzore.

Kandidati/ja do të meret me menaxhimin e rrjeteve sociale (si website, facebook, instagram) për të kontaktuar shkolla dhe universitete.

Kandidati/ja duhet të ketë aftësi shumë të mira në paketën Windows, Office, Photoshop dhe eksperiencë në menaxhimin e rrjeteve sociale.

Internshipi zgjatë 3 muaj ( nga e hëna në të premte 09.00-13.00).

Të interesuarit të dërgojnë CV-të e tyre brenda datës 30 Nëntor 2019 në adresën elektronike [email protected]

Suksese!

Share This: