Miratohet periudha e aplikimeve të Formularëve A1/A1Z


Për të gjithë maturantët e viteve të kaluara, njoftohet se:

Ministria e Arsimit Sportit dhe Rinisë ka miratuar peridhën e aplikimeve të formularit A1/A1Z.

Aplikimet mund të bëhen nga data 12 deri në 16 Prill 2021.

Të gjithë të interesuarit janë të lutur të paraqiten pranë gjimnazeve ku kanë përfunduar studimet, për të bërë plotësimin e formularit.

Për më shumë informacion, klikoni KËTU.

 

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.kub.edu.al

Share This: