EN/AL

🧑‍🎓Work&Study vjen tashmë në Tiranë!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

KĂ«rko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

🗓7-8 Prill pranë Muzeut Historik Kombëtar gjeni hapësirën e Kolegjit Universitar të Biznesit dedikuar çdo maturanti dhe studenti që të ardhmen e projekton me KUB.

Ftojmë të gjithë maturantët të mund të njihen nga afër me ofertën më të mirë akademike, bursat e studimit dhe fasilitetet që ne ofrojmë.

✅Me KUB e ardhmja është më e sigurt!

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano tĂ« gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarĂ«ve tĂ« personalizimit nĂ« pajisjen tuaj pĂ«r tĂ« pĂ«rmirĂ«suar navigimin nĂ« faqe, pĂ«r tĂ« analizuar pĂ«rdorimin e sajtit dhe pĂ«r tĂ« ndihmuar nĂ« pĂ«rpjekjet tona tĂ« marketingut.