Search
Close this search box.

Vizita e Znj.Evis Kushi në Stendën e KUB

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Momente nga vizita e Znj. Evis Kushi, Ministre e Arsimit, Sportit dhe Rinisë.
Sot, në stendën e Kolegjit Universitar të Biznesit në Panairin “Work and Study” në Pedonalen “Murat Toptani”.

Znj. Kushi u mirëprit nga Presidenti i Kolegjit Universitar të Biznesit, Prof.As.Dr. Ylber Bezo dhe stafi i KUB nga ku u njoh më nga afër dhe shprehu vlerësime për institucionin.

 

[ngg src=”galleries” ids=”37″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]
📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.kub.edu.al

#kolegjiuniversitaribiznesit #kub #workandstudy

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.