EN/AL

Urdhëra mbi ngritjen e Komisioneve në FE për mbrojtjen e temës së diplomës/provimit në BSc dhe MSc.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Urdhëra mbi ngritjen e Komisioneve në FE për mbrojtjen e temës së diplomës/provimit në BSc dhe MSc.

Cikli Bachelor:

[pdf-embedder url=”http://kub.edu.al/wp-content/uploads/2020/06/Nr.-220-prot.-mbi-mbrojtje-diplome-bsc-FE.pdf” title=”Nr. 220 prot. mbi mbrojtje diplome bsc FE”]

Cikli Master:

[pdf-embedder url=”http://kub.edu.al/wp-content/uploads/2020/06/Nr.-221-prot.-mbrojtje-MP-FE.pdf” title=”Nr. 221 prot. mbrojtje MP FE”]

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Albanian      English

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.