Search
Close this search box.

Trajnimi “Ndërmjetës i Pasurive të Paluajtshme”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

🫵 Ti duhet të kryesh trajnimin në Kolegjin Universitar të Biznesit dhe më pas Licensohesh nga Ministraia e Drejtësisë❕

🏃‍♀️🏃EJA REGJISTROHU❕

Ju mirëpresim pranë ambienteve tona❕

📲Kontakt: +355 69 88 99 999

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.