Search
Close this search box.

THIRRJE PËR VËNDE TË REJA VAKANTE

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Kolegji Universitar i Biznesit shpall thirrje për pozicione të reja vakante për staf akademik për Fakultetin e Ekonomisë, Drejtësisë dhe Shkencave Politike dhe Kolegjin e Studimeve të Larta Profesionale 2 vjeçare.

Për tu njohur me pozicionet vakante dhe kriteret për aplikim, klikoni këtu
Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-të e tyre në adresën [email protected]

Afati i dërgimit të CV-ve është deri në datën 23 Qershor 2022 ora 16:00

Aplikantët e përzgjedhur do të kontaktohen nga Zyra e Burimeve Njerëzore për fazat e rekrutimit deri në atë finale.

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.