EN/AL

Thirrje aplikimi për bursa Erasmus + për stafin pranë Utenos Kolegia (Utena UAS), Lituani.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

✅Hapet thirrja për aplikim për bursa në kuadër të programit Erasmus + në Utenos Kolegia (Utena UAS), Lituani🇱🇹

📚Kolegji Universitar i Biznesit ka kënaqësinë, që në kuadër të International Credit Mobility (Erasmus+ ) në bashkëpunim me Utenos Kolegia (Utena UAS), Lituani, të ftojë stafin akademik të tij (me angazhim full – time) për aplikime për bursa për vitin akademik 2021-2022.

Dokumentacioni për aplikim:

Utenos Kolegia (Utena UAS) do të marrë në konsideratë dokumentet e mëposhtme në aplikim:
Formular-Aplikimi-Staff-Lituani i plotësuar siç duhet (bashkëngjitur),
• një letër motivimi me një përshkrim dhe justifikim të lëvizshmërisë,
• CV në gjuhën angleze.

🗓 Afati për aplikim: 19 Prill 2022

Kolegji Universitar i Biznesit ju uron shumë suksese në aplikimin tuaj!

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Albanian      English

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.