Search
Close this search box.

Takim me shkrimtarin, gazetarin dhe politikanin Z. Ben Blushi

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

KĂ«rko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

🗓Ditën e Martë datë 23 Janar 2024, ora 11:00, pranë ambienteve të Kolegjit Universitar të Biznesit është ftuar shkrimtari, gazetari dhe politikani Z. Ben Blushi duke iu prezantuar studentëve dhe stafit akademik të KUB romanin e ri📖 “Komploti

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano tĂ« gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarĂ«ve tĂ« personalizimit nĂ« pajisjen tuaj pĂ«r tĂ« pĂ«rmirĂ«suar navigimin nĂ« faqe, pĂ«r tĂ« analizuar pĂ«rdorimin e sajtit dhe pĂ«r tĂ« ndihmuar nĂ« pĂ«rpjekjet tona tĂ« marketingut.