Search
Close this search box.

Shpallet kalendari i datave të provimeve të vjeshtës 2023 për ciklin e studimeve Bachelor, Master dhe Studime Profesionale në KUB

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Publikohen datat e provimeve të Sezonit të Veshtës 2023 për Ciklin e Studimeve Bachelor, Programin e Integruar në Drejtësi, Master dhe Studimeve të Larta Profesionale në KUB

🔹Fakulteti i Ekonomisë
🔹Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Politike
🔹Kolegji i Studimeve të Larta Profesionale

🥰 SUKSESE!

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Gjergj Legisi, nr. 24, Laprakë, Tiranë.
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.kub.edu.al

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.