Search
Close this search box.

Shkëmbimi studentor përmes projekteve ERASMUS

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Shkëmbimi studentor përmes projekteve ERASMUS
I jep mundesinë të gjithë studentëve të KUB të provojnë një eksperiencë studnetore për një semestër jashtë vendit.
 
Ky është rasti i studentes tonë Megan Giçi e cila aplikoi në KUB për projektin ERASMUS+ në Universitetin “Kodolanyi Janos” në Budapest, Hungari.
Kolegji Universitar i Biznesit, Unique Opportunity, Amazing Experience!
 
 

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.