Search
Close this search box.

Sezoni i Trajnimeve të Kontabilitetit

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Kolegji Universitar i Biznesit njofton të gjithë profesionistët e interesuar se pranë Institutit për Studime dhe Aplikime në Biznes (ISAB) në KUB, në datën 04.07.2020 deri në 10.07.2022 zhvillohet Online sezoni i Trajnimeve “Për ndryshimet ligjore në Paketën Fiskale 2022, Standartet Kombëtare dhe Ndërkombëtare të Kontabilitetit (SKK, SNK) dhe vendimet investuese, teknikat financiare dhe menaxhimi i kapitalit qarkullues të njësive ekonomike.

Trajnimi zhvillohet nga Kolegji Universitar i Biznesit në mbështetje të ISAB për specialistët dhe profesionistët e Fushës së Kontabilitetit, Auditimit, Bankave, Kompanive të Sigurimeve, Korporatave dhe kompanive publike dhe private, punonjës të strukturave Fiskale dhe të Auditimit të Administratës Publike dhe Private, etj.

Ky trajnim iu shërben më së miri të gjithë atyre kandidatëve që duan të hyjnë në Provimin e Shtetit për të fituar titullin profesional “Kontabël i Miratuar” apo “Auditues Ligjor”

Për tu njohur më shumë me procedurat e regjistrimit, dokumentacionin e nevojshem që kërkohet mund të klikoni këtu.

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.