Search
Close this search box.

Sezoni i provimeve të verës 2023

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

📚Kolegji Universitar i Biznesit nis sot Sezonin e Provimeve të Verës për Ciklin e Studimeve Bachelor, Programin e Integruar në Drejtësi dhe Studimeve të Larta Profesionale.

🔹 Fakulteti i Ekonomisë
🔹Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Politike
🔹Kolegji i Studimeve të Larta Profesionale

KUB ju uron të gjithë studentëve të tij suksese!

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.