Search
Close this search box.

Rruga e aplikimit për studime në KUB

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Siç jeni njohur tashmë dhe nga vitet a kaluara, aplikimi për ndjekjen e studimeve të larta në KUB duhet realizuar nëpërmjet portalit U-Albania.

Për më tepër ju ftojmë të vizitoni linkun informues për procedurat që duhen ndjekur. Klikoni këtu për t’u njohur me procedurat.

Manual i studentit: klikoni këtu

 

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.