Search
Close this search box.

Riskman project – Dissemination and results in Ohrid, North Macedonia

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

👍👍What an end to our @EUErasmusPlus Riskman Western Balkan tour in wonderful Ohrid!

✅ We were honored to be part of this wonderful journey and proud for the obtained results!

😍 So many things we accomplished: Meetings in HIO & NP Galičica, dissemination in the Gulf of Bones, and a network of friends & colleagues for life! ❤🇧🇦🇦🇱🇲🇰🇲🇪🇭🇷🇹🇷❤

Kolegji Universitar i Biznesit is your choice to build an amazing future🤝

riskman #erasmus+ #projects #result #sucess #ucb #albania

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.