Search
Close this search box.

Raundi 2, 22 Shtator-01 Tetor Regjistrohu në Kolegjin Universitar të Biznesit

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

✅ FILLUAN REGJISTRIMET NË KUB!

🗓 22 Shtator -01 Tetor është kohëzgjatja që TI duhet të zgjedhësh Kolegjin Universitar të Biznesit për një të ardhme të qëndrueshme.

🔗 Listat me kandidatët fitues gjatë raundit të dytë të aplikimeve në KUB
https://kub.edu.al/lajme/kolegji-universitar-i-biznesit-publikon-listat-e-maturanteve-fitues-te-raundit-te-dyte/

✔ Regjistrohu TANI në KUB duke zgjedhur një prej fakulteteve:

🔵 Fakulteti i Ekonomisë:

🗂 Studime Bachelor

 • Financë Kontabilitet
 • Administrim Biznesi
 • Banka & Institucione Financiare
 • Informatikë Biznesi
 • Teknologji Informacioni

🗂 Studime Master i Shkencave

 • Kontabilitet Financë
 • Kontabilitet Auditimi
 • Menaxhim Biznesi
 • Menaxhim në Marketing
 • Administrim Publik

🗂 Studime Master Profesional

 • Kontabilitet Financë
 • Menaxhim Biznesi

🗂 Studime Master i Shkencave në Informatikë

 • Informatikë Biznesi
 • Teknologji Informacioni
 • E-commerce dhe Inovacion

🟣 Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Politike:

🗂 Studime të Integruara në Drejtësi (5 vite akademike)

🗂 Studime Bachelor

 • Marrëdhënie Ndërkombëtare
 • Diplomaci dhe Studime Evropiane

🗂 Studime Master i Shkencave

 • E Drejtë Civile dhe Tregtare
 • E Drejtë Penale

🟢 Kolegji i Studimeve të Larta Profesionale (2 vjeçare):

 • Asistent i Lartë Administrativ
 • Asistent i Lartë Financë
 • Asistent i Lartë Ligjor
 • Hoteleri
 • Agjenci Udhëtimesh
 • Automekanik
 • Autotronik
 • Hibride-Elektrike
 • Energjitik
 • Automatizim Industrial
 • Elektromekanik
 • Sisteme Kompjuterike
 • Teknologji Informacioni dhe Komunikimi
 • Grafik, Web dhe Multimedia Design

⛔Mos harro❕

Merr me vete:
▶ Diplomën e gjimnazit së bashku me listën e notave të noterizuar
▶ 2 fotografi dokumenti
▶ Mjetin e Identifikimit ( Kartë Identiteti ose Pasaportë)
▶ Pagesën e tarifës së studimit

✅ Ky është momenti të lidhësh të ardhmen me KUB, sepse po studiove në KUB do punësohesh kudo!

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Gjergj Legisi, nr. 24, Laprakë, Tiranë.

📱 069 88 99 999
067 40 40 477
📧 [email protected]
🌐 www.kub.edu.al

KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT! 🎓

#kolegjiuniversitaribiznesit #kubstudents #ejanëkub

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.