EN/AL

Pyetësori në bashkëpunim me IQE

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Kolegji Universitar i Biznesit, në bashkëpunim me Institutin për Cilësi në Arsim,

Organizon pyetësorin e Studentëve për vlerësimin e cilësisë së mësimdhënies dhe indikatorëve të tjerë në institucionin tonë.

Mendimi juaj është mjaft i rëndësishëm në kuadër të përmirësimit të vazhdueshëm të cilësisë.

Për këtë, kërkojmë angazhimin tuaj në plotësimin e këtij pyetësori.

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.kub.edu.al

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.