Search
Close this search box.

Publikohen listat e maturantëve fitues në KUB për Raundin e tretë

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

📍Kolegji Universitar i Biznesit ka kënaqësinë t’ju njoftojë se janë shpallur listat me kandidatët fitues gjatë raundit të tretë të aplikimeve në KUB.

🗓 Regjistrimet do të kryhen në datat 28 Tetor – 02 Nëntor 2022 pranë sekretarive në ambjentet e KUB.

📑 Dokumentet e nevojshme për regjistrim janë:
🔵 Kopje e noterizuar e diplomës së shkollës së mesme;
🔵 Fotokopje e kartës së identitetit;
🔵 Dy fotografi;
🔵 Mandatë pagesa e taksës së regjistrimit;
🔵 Mandatë pagesa e këstit të parë të tarifës ose tarifës së plotë.

Më poshtë po ju njohim me listat fituese sipas fakulteteve përkatës.

😍 Suksese të gjithë maturantëve!
KUB është zgjedhja juaj dhe vendos ti për të ardhmen tënde❕

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.