EN/AL

Publikohen datat e sezonit të provimeve të prapambetura për Ciklin e Studimeve Bachelor&Master, Programin e Integruar në Drejtësi dhe Studimeve të Larta Profesionale në KUB

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

📚 Publikohen datat e sezonit të provimeve të prapambetura për Ciklin e Studimeve Bachelor&Master, Programin e Integruar në Drejtësi dhe Studimeve të Larta Profesionale në KUB

🔹 Fakulteti i Ekonomisë
🔹Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Politike
🔹Kolegji i Studimeve të Larta Profesionale

✅Për tu regjistruar paraqituni pranë sekretarive përkatëse ose kontaktoni përmes emaileve:
✉️[email protected].al
✉️ [email protected]
✉️ [email protected]

SUKSESE!
📁 Urdhër rektori për sezon prill 2022 KUB dhe Kalendar Provimi për Profesional, Bsc dhe Master

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.kub.edu.al

Lidheni të ardhmen tuaj me KOLEGJIN UNIVERSITAR TË BIZNESIT! 🎓
10 VITE SUKSES! 🎓

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Albanian      English

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.