EN/AL

Publikohen datat e reja për A1 / A1Z

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Njoftohen të gjithë maturantët se:

Qendra e Shërbimeve Arsimore ka miratuar dhe publikuar datat e reja të plotësimit të formularëve A1 / A1Z.

Ju lutemi të paraqiteni pranë shkollave të mesme nga data 25 deri në 29 Janar.

Për më shumë informacion, klikoni këtu

 

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Albanian      English

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.