Search
Close this search box.

Publikohen datat e regjistrimeve të raundit të 2 në Kolegjin Universitar të Biznesit

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

🗓 03-12 Tetor është kohëzgjatja që TI duhet të zgjedhësh Kolegjin Universitar të Biznesit për një të ardhme të qëndrueshme.

✔️ Regjistrohu TANI në KUB duke zgjedhur një prej fakulteteve:

🔵 Fakulteti i Ekonomisë: • Financë Kontabilitet • Administrim Biznesi • Banka & Institucione Financiare • Informatikë Biznesi • Teknologji Informacioni

🟣 Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Politike: • Drejtësi (5 vite akademike) • Shkenca Politike • Marrëdhënie Ndërkombëtare

🟢 Kolegji i Studimeve të Larta Profesionale (2 vjeçare): • Asistent i Lartë Administrativ • Asistent i Lartë Financë • Asistent i Lartë Ligjor • Teknik i Lartë Sisteme Elektrike • Teknik i Lartë Sisteme Kompjuterike • Teknik i Lartë Sisteme Motorrike • Hoteleri • Agjenci Udhëtimesh

⛔️Mos harro❕ Merr me vete: ▶️ Diplomën e gjimnazit së bashku me listën e notave të noterizuar ▶️ 2 fotografi dokumenti ▶️ Mjetin e Identifikimit ( Kartë Identiteti ose Pasaportë) ▶️ Pagesën e tarifës së studimit ✅ Ky është momenti të lidhësh të ardhmen me KUB!

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.