Search
Close this search box.

Provimet për studentët që ndjekin Ciklin e Dytë të Studimeve Master në Fakultetin e Ekonomisë

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

✅Pranë Kolegjit Universitar të Biznesit u zhvilluan provimet për studentët që ndjekin Ciklin e Dytë të Studimeve Master në Fakultetin e Ekonomisë.

😍Kolegji Universitar i Biznesit ju uron suksese!

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.