Search
Close this search box.

Promovimi i Librit: “28 rrahje zemre të përkryera matematikore” nga sudentja e KUB Flogerta Krypi 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

📚Kolegji Universitar i Biznesit organizon pranë ambienteve të tij promovimin e librit📙 të studentes së Fakultetit të Ekonomisë, profili Financë Kontabilitet, Flogerta Krypi me titull: “28 rrahje zemre të përkryera matematikore”.

✅ Ftohen të gjithë studentët e KUB dhe stafi akademik të marrin pjesë në promovim e librit ne datë 15 Nëntor, pranë sallës 401, Godina B, në orën 12:30

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.