Search
Close this search box.

Pranë ambienteve të KUB do të organizohen takime informues nga Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë (ASCAL)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

📌12 Prill 2022 pranë ambienteve të KUB do të organizohen takime informues nga Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë (ASCAL) me studentët e tre fakulteteve, atë të Ekonomisë, Drejtësisë dhe Shkencave Politike dhe Studimeve të Larta Profesionale rreth 📝Sondazhin Kombetar te Studenteve.

✅Kolegji Universitar i Biznesit fton të gjithë studentët e tij të angazhohen maksimalisht në këtë takim.

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.