EN/AL

Plotësimi i Formularit A2

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Të nderuar maturantë!
Kolegji Universitar i Biznesit ju bën me dije se:
Aplikimet e Raundit të Parë për në Universitet zhvillohen nga data 29 Korrik deri në 3 Gusht 2021!
Hapat që duhet të ndiqni për të kompletuar këtë procedurë janë:
🔹Hyni në Portalin U-Albania
🔹Logohuni me ID Mature dhe ID Kartë Identiteti
🔹Shkarkohet Fatura Elektronike
🔹Kryhet pagesa në bankë ose postë
🔹KUJDES! RUANI KODIN!
🔹Mandati i pagesës dorëzohet në shkollë
🔹Pas këtij procesi keni akses në aplikimin dhe përzgjedhjen e degëve në Universitet

DATAT PËR KRYERJEN E PAGESËS JANË NGA 5 DERI NË 28 KORRIK 2021

KUB ju uron suksese dhe ju fton të bëheni pjesë e tij duke ju garantuar një eksperiencë akademike dhe sociale UNIKE!

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.kub.edu.al

Lidheni të ardhmen tuaj me KOLEGJIN UNIVERSITAR TË BIZNESIT! 🎓
10 VITE SUKSES!

#kolegjiuniversitaribiznesit
#kub
#ejanekub

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Albanian      English

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.