Search
Close this search box.

Përfito zbritje të tarifës së pararegjistrimit deri në 25%.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Kolegji Universitar i Biznesit ofron mundësi studimi në:
📁 Ekonomi
📁 Drejtësi dhe Shkenca Politike
📁 Studime të Larta Profesionale 2 vjeçare.

KUB në përmbushje të vizionit dhe misionit të tij strategjik lidhur me pikëtakimin e ofertës akademike me kërkesat e tregut të punës, ju mundëson studentëve kryerjen e praktikave profesionale por pas diplomimit u ofron atyre mundësi punësimi dhe zhvillimi të karrierës së tyre profesionale.

Mbi 90% e studentëve tanë janë të punësuar në profesionet e tyre.

Prandaj diplomohuni pranë Kolegjit Universitar të Biznesit SOT për të siguruar një profesion NESËR.

Përfito zbritje të tarifës së pararegjistrimit deri në 25%.

Momenti yt është ky!

 

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.