EN/AL

Panairi Work & Study në Tiranë

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

🧑‍🎓Work&Study tashmë në Tiranë!

🗓24 Prill pranë Pallatit të Kongreseve, Tiranë do të zhvillohet hapja e madhe e Panairit Work & Study 2023 dhe do të gjeni hapësirën e Kolegjit Universitar të Biznesit dedikuar çdo maturanti dhe studenti që të ardhmen e projekton me KUB.

📌 Ftojmë të gjithë maturantët e bashkisë Tiranë të mund të njihen nga afër me ofertën më të mirë akademike, bursat e studimit dhe fasilitetet që ne ofrojmë.

✅Studio në KUB, Puno kudo!

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Albanian      English

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.