Search
Close this search box.

Orari i Semestrit të dytë

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Publikohet orari i Semestrit të dytë në KUB.

FAKULTETI I EKONOMISË

FAKULTETI I DREJTËSISË

KOLEGJI I STUDIMEVE TË LARTA PROFESIONALE

 

Orari është i aksesueshëm nga adresat email të KUB

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.