Search
Close this search box.

NJOFTIM PËR PLOTËSIMIN E FORMULARIT A1Z

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Njoftojmë të gjithë maturantët e viteve të kaluara që nuk kanë plotësuar formularin A1Z, se portali U-Albania do të hapet në datën 8 Tetor 2020, ora 09.00 – 14.00

Kjo është mundësia për këdo që dëshiron të vazhdojë studimet e larta universitare pranë KUB!

 

Për çdo pyetje apo paqartësi kontaktoni në:

Cel. 069 88 99 999

e-mail: [email protected]

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.