EN/AL

NJOFTIM I RËNDËSISHËM PËR MATURANTËT E KËTIJ VITI QË RREGJISTROHEN NË KUB!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

TARIFË STUDIMI E REDUKTUAR DERI NË PËRFUNDIM TË RAUNDIT TË DYTË!

NXITONI!
KUOTA TË LIMITUARA!
NGA 1600 NË 1200 EURO/VITI AKADEMIK!

 

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Albanian      English

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.