Search
Close this search box.

Nënshkrohet marrëveshja e bashkëpunimit mes Kolegjit Universitar të Biznesit dhe Fondacionit “Halimi Foundation Institute”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Në datën 07.02.2022 u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit mes Kolegjit Universitar të Biznesit dhe Fondacionit “Halimi Foundation Institute”. Marrëveshja e bashkëpunimit konsiston në pjesëmarrjen dhe përfshirjen aktive të KUB-it në projektin “University Law Competition” të parit konkurs televiziv në formatin e një gjyqi simulues.

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.