Search
Close this search box.

Mbrojtja e diplomave për studentët e ciklit të dytë master i shkencave

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

🔷 Dita e mbrojtjes së diplomave për studentët e ciklit të dytë të studimeve master

😍Ata kurorëzuan punën dhe sakrificat e tyre dy vjeçare në fushën e edukimit për të qenë profesionistë të vërtetë të së nesërmes në fushat respektive.

✔️Krenarë për studentët tanë!
Krenarë për arritjet e tyre❕

😍Suksese të gjithëve!

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Gjergj Legisi, nr. 24, Laprakë, Tiranë.

📱 069 88 99 999
067 40 40 477
📧 [email protected]
🌐 www.kub.edu.al

KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT! 🎓

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.