Search
Close this search box.

Leksion i hapur nga Z. Besnik Dervishi

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

📍Pranë ambienteve të Kolegjit Universitar të Biznesit ditën e sotme datë: 🗓 26 Janar 2023 zhvillohet leksion i hapur mbajtur nga 🗣 Z.Besnik Dervishi.

✔️ Ftohen të gjithë studentët e KUB si dhe stafi akademik të marrin pjesë në këtë leksion që do të zhvillohet në ⏱ orën 11:00, 🏫godina A, Salla 100

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.