Search
Close this search box.

Leksion i Hapur nga konspiracionisti Z. Alfred CAKO

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

KĂ«rko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

🗣Klubi i filozofisë “KUB-VERITAS” vijon takimin e leksioneve të hapura kësaj radhe me konspiracionistin Z. Alfred CAKO.
✅ Leksioni i hapur me temë: “Ku po shkon Bota sot?” do të zhvillohet ditën e Martë, datë 14 Nëntor 2023, ⏱ora 11:00 me studentët dhe stafin akademik të KUB pranë ambienteve tona.

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano tĂ« gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarĂ«ve tĂ« personalizimit nĂ« pajisjen tuaj pĂ«r tĂ« pĂ«rmirĂ«suar navigimin nĂ« faqe, pĂ«r tĂ« analizuar pĂ«rdorimin e sajtit dhe pĂ«r tĂ« ndihmuar nĂ« pĂ«rpjekjet tona tĂ« marketingut.