Search
Close this search box.

Leksion i Hapur nga gazetari dhe moderatori Z.Sebastian Zonja

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

KĂ«rko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

📍Pranë ambienteve të Kolegjit Universitar të Biznesit ditën e nesërme datë: 🗓 17 Nëntor 2022 zhvillohet leksion i hapur me temë: “Media dhe raporti i saj me qytetarët” mbajtur nga 🗣 Z. Sebastian Zonja.

✔️ Ftohen të gjithë studentët e KUB si dhe stafin akademik të marrin pjesë në këtë leksion që do të zhvillohet në ⏱ orën 12:30, 🏫godina B, Salla 401.

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano tĂ« gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarĂ«ve tĂ« personalizimit nĂ« pajisjen tuaj pĂ«r tĂ« pĂ«rmirĂ«suar navigimin nĂ« faqe, pĂ«r tĂ« analizuar pĂ«rdorimin e sajtit dhe pĂ«r tĂ« ndihmuar nĂ« pĂ«rpjekjet tona tĂ« marketingut.