Search
Close this search box.

Leksion i hapur nga Dr. Ridvan Peshkopia, lektor i Metodave Kërkimore në Universitetin për Biznes dhe Teknologji, Kosovë

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

🏫 Pranë ambienteve të Kolegjit Universitar i Biznesit, 🗓datë 26 Janar 2024, ⏱ora 11:00 do të mbahet leksioni i hapur 👨‍🏫 nga Dr. Ridvan Peshkopia, lektor i Metodave Kërkimore në Universitetin për 👨‍💻💻Biznes dhe Teknologji, Kosovë.

☑️ Tema e trajtuae nga Z. Peshkopia do të jetë: “Trampi, Putini dhe Perceptimi Publik i Gjeopolitikës së Ballkanit Perëndimor”

☺️Në këtë leksion janë të ftuar studentë dhe stafi akademik i Kolegjit Universitar të Biznesit

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.