Search
Close this search box.

Leksion i Hapur me teme: “Reforma në Drejtësi dhe efektet e saj në sistemim politik dhe ekonomik” nga  Z. Spartak Ngjela

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

📍Pranë ambienteve të Kolegjit Universitar të Biznesit ditën e nesërme datë: 🗓 25 Nëntor 2022 zhvillohet leksion i hapur me temë: “Reforma në Drejtësi dhe efektet e saj në sistemim politik dhe ekonomik” mbajtur nga 🗣 Z. Spartak Ngjela.

✔️ Ftohen të gjithë studentët e KUB si dhe stafi akademik të marrin pjesë në këtë leksion që do të zhvillohet në ⏱ orën 12:00, 🏫godina A, Salla 100.

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.