Search
Close this search box.

Leksion i hapur me temë: “Paradokse të historisë-nga liberator në agresor” nga Prof. Asoc. Maringlen Kasmi

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Kolegji Universitar i Biznesit organizon ditën e mërkurë, 🗓datë 11 Maj 2022, 🗣leksionin e hapur mbajtur nga Prof. Asoc. Maringlen Kasmi me temë: “ Paradokse të historisë-nga liberator në agresor” , si dhe çështje të tjera që lidhen me historinë e Shqipërisë.

✅Ftojmë studentë të tre fakulteteve tona si dhe stafin akademik të marrin pjesë në këtë leksion për tu njohur më tepër rreth këtij paradoksi historik dhe jo vetëm.

📍Leksioni i hapur mbahet pranë godinës B, salla 100

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.