Search
Close this search box.

KUB shpall datat e Provimeve të Praktikës, Provimet Para Diplomimi dhe Mbrojtjet e Diplomave

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Pershendetje!
Tek i njejti folder ne Drive, Dokumenta te rendesishem, Provime, jane te ndara baze te fakulteteve kalendaret, datat dhe komisionet e praktikave dhe mbrojtjes se diplomave.
Te publikohet ne web tek rubrika e Lajmeve me foton qe gjendet e bashkengjitur po ne drive dhe me tekstin:

Njoftim!
Kolegji Universitar i Biznesit publikon datat për:
1️⃣. Provimet e Praktikës
2️⃣. Provimet Para Diplomimi
3️⃣. Mbrojtje Diplome
për të gjitha programet e studimit në:

🔹 Fakultetin e Ekonomisë

 

🔹Fakultetin e Drejtësisë dhe Shkencave Politike

🔹Kolegjin i Studimeve të Larta Profesionale

SUKSESE TË GJITHË STUDENTËVE TË KUB!

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.kub.edu.al

Lidheni të ardhmen tuaj me KOLEGJIN UNIVERSITAR TË BIZNESIT! 🎓
10 VITE SUKSES! 🎓

#kolegjiuniversitaribiznesit #kub

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.