EN/AL

Konkurs nga Banka e Shqipërisë: “Çmimi i Guvernatorit për Diplomën më të mirë 2022”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

📍Banka e Shqipërisë fton të gjithë studentët të marrin pjesë në konkursin e hapur me temë “Çmimi i Guvernatorit për Diplomën më të mirë 2022” , të konkurojnë me punimet e tyre shkencore.

🗓Afati i fundit i dorëzimit të temave është 31 Tetor 2022.

Këto punime do të vlerësohen në tri çmime:
🥇250.000 Lekë
🥈200.000 Lekë
🥉150.000 Lekë

😍Ftojmë të gjjthë studentët e KUB të Fakultetit të Ekonomisë dhe Fakultetit të Drejtësisë e Shkencave Politike të marrin pjesë në këtë konkurs.

Suksese!

Për më shumë informacion klikoni këtu

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Albanian      English

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.