Search
Close this search box.

Kolegji Universitar i Biznesit publikon listat e kandidatëve fitues për Ciklin e Dytë të Studimeve

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Kolegji Universitar i Biznesit ka publikuar listat e kandidatëve fitues për Ciklin e Dytë të Studimeve në të dy fakultetet tona.

Bashkëngjitur gjeni listat e kandidatëve fitues. Klikoni këtu për më shumë.

KUB ju uron suksese studentëve të tij!

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.

📱 069 88 99 999
067 40 40 477
067 40 63 042.
📧 [email protected]
🌐 www.kub.edu.al

KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT! 🎓

#kolegjiuniversitaribiznesit
#kubstudents
#ejanëkub

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.