Search
Close this search box.

Kampionati i Tretë Kombëtar Universitar i Ping Pongut

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

▶️ Thirrje interesi për të përfaqësuar Kolegjin Universitar të Biznesit në Kampionatin e Tretë Kombëtar Universitar të 🏓 Ping Pongut.

🧑‍🎓👩‍🎓Studnetët e KUB tek të tre njësitë kryesore të Fakulteteve: Fakultetin e Ekonomisë, Drejtësisë & Shkencave Politike si dhe Kolegjin e Studimeve të Larta Profesionale, që janë të interesuar të marrin pjesë të konatktojnë në DM 📥 ose në numrin 📲 +355 69 88 99 999

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.