Search
Close this search box.

Java Orentuese ne KUB

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

✅ Startoi bukur dhe auditoret plot “Java e Orientimit” në Kolegjin Universitar të Biznesit!
📍 KUB i uron suksese të gjithë studentëve dhe stafit akademik në këtë vit të ri akademik 2023-2024!
✔️ Zgjedhja juaj, padyshim një zgjedhje e zgjuar!

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.