Search
Close this search box.

Formulari A1Z

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Për të gjithë maturantët e viteve të kaluara, njoftohet se:
Ministria e Arsimit Sportit dhe Rinisë ka miratuar periudhën e aplikimeve të formularit A1Z.
Aplikimet mund të bëhen nga data 18 deri në 20 Gusht 2021.

Të gjithë të interesuarit janë të lutur të paraqiten pranë gjimnazeve për të bërë plotësimin e formularit me dokumentat e mëposhtme:

🔹Kartë Identiteti
🔹Diplomën e maturës shtetërore

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.kub.edu.al

Lidheni të ardhmen tuaj me KOLEGJIN UNIVERSITAR TË BIZNESIT! 🎓
10 VITE SUKSES! 🎓

#kolegjiuniversitaribiznesit #kub

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.