Search
Close this search box.

Erasmus + staff mobility from Utenos Kolegija in UCB

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Kolegji Universitar i Biznesit në bashkëpunim me Utenos Kolegija, Lituani pati kënaqësinë që pranë ambjenteve të tij të mirëpres staf nga ky universitet partner në kuadër të programit Ermasus +.

Në vijueshmëri të një bashkëpunimi afatgjatë dhe të suksesshëm, gjatë takimeve të realizuara me stafin akademik dhe stafin përfaqësues të Utenos Kolegija,
në KUB, u planifikua shtrirja më gjerë e bashkëpunimit tonë nëpërmjet Erasmus + Blended Mobility, Konferencave të përbashkëta si dhe publikimi i artikujve shkencorë në bashkëpunim me stafin tonë.

Në KUB ndërkombëtarizimi merr peshën kryesore duke qenë në harmoni me politikat aktuale si dhe zhvillimet në mënyrë të vijueshme në stadin europiane.

Once Erasmus, always Erasmus!

Bëni zgjedhje të zgjuara, siguroni të ardhmen tuaj me KUB!

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.