Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Logo-Blue-247-89
Albanian      English

Educational Capacity Strengthening for Risk Management of Non-native Aquatic Species in Western Balkans

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Kolegji Universitar i Biznesit  në kuadër të angazhimit te tij në fushën e projekteve ndërkombëtare për Programin Erasmus + KA2/Zhvillim i Kapaciteteve në fushën e Edukimit të Lartë (CBHE), ka shënuar suksesin e rradhës duke rezultuar fitues në Projektin e përbashkët: “Educational Capacity Strengthening for Risk Management of Non-native Aquatic Species in Western Balkans (Albania, Bosnia and Herzegovina and Montenegro) / RiskMan” 
 
Fuqia e këtij projekti qëndron në përfshirjen e vendeve udhëheqëse evropiane në sektorët e akuakulturës dhe peshkimit, si Turqia (koordinator i projektit), Greqia, Italia dhe Kroacia, të cilat do t’i çojnë vendet e synuara të Ballkanit (Shqiperi, Bosnje – Hercegovine dhe Mal i Zi) drejt një zhvillimi të mëtejshëm të këtyre sektorëve, në përputhje me direktivat ndërkombëtare dhe strategjitë e Bashkëpunimit të Politikave Evropiane. Në këtë drejtim, projekti aktual është inovativ në veçanti me aspektet e arsimit të studentëve universitare dhe master për të fituar njohuri dhe përvojë pune të lidhura me menaxhimin e rrezikut të llojeve ujore NN.
 
Për më tepër informacion klikoni këtu
 

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.